Ga direct naar inhoud
 • Op deze pagina:

Contact

Biosintrum
Ecomunitypark 5
8431 SM Oosterwolde

info@biosintrum.nl
0516 211 050

Bezoek het Biosintrum op het Ecomunitypark in Oosterwolde. Het Biosintrum, gelegen aan de N381 is goed bereikbaar met openbaar vervoer, fiets, taxi of auto.


Openingstijden

Onze reguliere openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.30-17.00uur.

Openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde bushalte, is de halte Venekoterweg. Deze halte is op ca. 16 minuten lopen van het Biosintrum te bereiken. Vanaf hier is er een directe aansluiting tot het station van Oosterwolde. Ook kan men er voor kiezen om een fiets te stallen bij het busstation van Oosterwolde. Het busstation is ca. 7 minuten fietsen vanaf Biosintrum, vanaf hier kan men naar Drachten en Leeuwarden.

Parkeervoorzieningen

Bij het Biosintrum zijn de volgende parkeervoorzieningen gerealiseerd:

 • 68 ‘normale’ parkeervakken (verdeeld over 3 parkeerplaatsen)
 • 4 parkeervakken met laadpaal

  Tevens zijn er op het ECOmunitypark waarop het Biosintrum is gevestigd, meerdere openbare parkeerplaatsen gerealiseerd. Hierdoor zijn er voldoende parkeerplaatsen in de buurt aanwezig indien dit nodig is.

  Fietsenstallingen

  De fietsenstalling bij het Biosintrum is op een strategische locatie geplaatst zodat de ingang van de stalling goed te zien is vanuit het gebouw. De fietsenstalling is overdekt en biedt plaats aan maximaal 20 fietsen.

  Deelfiets Nederland

  Op het busstation van Oosterwolde kan je ook een fiets huren om naar het Biosintrum te gaan. De fiets kan je reserveren via de app van Deelfiets Nederland en zo kan je met het 'slimme slot' gebruik maken van de fiets.

  Taxi

  Om de bereikbaarheid met het openbaar vervoer naar het Biosintrum te verbeteren hebben we een samenwerking met Personenvervoer Kort. Komt u met de bus aan op het busstation, dan kunt u aansluitend een taxi rit boeken naar het Biosintrum. Voor studenten is de taxi service kosteloos, anders betaalt u een bijdrage van € 2,50 enkele rit.

  Kaart