Congrescentrum

Kom vergaderen op onze locatie of organiseer een event. Onze ruimtes zijn uitermate geschikt voor zowel kleine als grote evenementen.

Vergaderen

Vergaderen

Wilt u vergaderen op een inspirerende locatie? Wij verwelkomen u graag in het Biosintrum. Onze locatie wordt veelvuldig gebruikt door zowel kleine als grote groepen. Bekijk de verschillende vergaderruimtes om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Boardroom

Panorama

Congreszaal

Onderwijszaal

Atrium

Flexplek

€ 65,-

2-uur

€ 165,-

4-uur

€ 185,-

6-uur

€ 225,-

8-uur

Prijzen zijn excl. btw en met uitzondering van de congreszaal. Deze  ruimte is te boeken per dagdeel € 200,- 0f een hele dag voor  375,-.

reserveren

Reserveren

Onze vergaderruimtes worden verhuurd binnen de openingstijden. Buiten deze openingstijden rekenen wij extra kosten. We bieden verschillende vergaderarrangementen, lunches en mogelijkheden voor een (gezonde) break. Mail ons met uw wensen en contactgegevens, dan maken wij een offerte op maat. info@biosintrum.nl

Deze prijzen zijn exclusief koffie/thee/water en dergelijke. Koffie/thee/water is beschikbaar tegen een meerprijs van €5,50 p.p.

TESTIMONIALS

Bezoekers aan het woord

Bedankt voor het faciliteren van onze bijeenkomst vandaag! De ruimte was precies passend, de ‘galerij’ boven rondom voor de creatieve sessies in groepjes kon niet beter en dat geldt ook voor het eten.

Ale Kort

Personenvervoer Kort

We hebben het verblijf bij het Biosintrum als inspirerend ervaren. Prachtige locatie, fijne ruimtes en ook de lunch was perfect. Kortom wij raden het Biosintrum van harte aan!

Aequator Groen & Ruimte BV

Op deze unieke locatie hebben wij donderdag 14 november een bedrijfsbezoek, in combinatie met een Algemene Ledenvergadering, voor onze businessclubleden georganiseerd. Bouwbedrijf Buiteveld, dat het Biosintrum realiseerde, gaf een presentatie over en een rondleiding door het bijzondere pand. Een interessante en informatieve bijeenkomst. Bedankt dat we deze unieke locatie mochten bezoeken. sc Heerenveen.”

Angelique Moes

SC Heerenveen