HomeCongrescentrum

Congrescentrum

VERHUUR VERGADERRUIMTES

Onze vergaderruimtes worden verhuurd binnen de openingstijden. Buiten deze openingstijden rekenen wij extra kosten.

Voor het huren van een ruimte betaalt u:

2 uur – €47,50.

4 uur – €90,00.

Ook is de congresruimte te huur per dagdeel.

Per dagdeel is de congresruimte te huur voor €150,00.

Deze prijzen zijn exclusief koffie/thee/water en dergelijke. Koffie/thee/water is beschikbaar tegen een meerprijs van €5,50 p.p.

 

PERIODE  1 APRIL – 30 SEPTEMBER

Dag   09:00 – 17:00
Dagdeel 1   09:00 – 13:00
Dagdeel 2   13:30 – 17:30

PERIODE  1 OKTOBER – 31 MAART

Dag   09:00 – 16:30
Dagdeel 1   09:00 – 12:30
Dagdeel 2   13:00 – 16:30

We bieden verschillende vergaderarrangementen, lunches en mogelijkheden voor een (gezonde) break. Mail ons met uw wensen en contactgegevens, dan maken wij een offerte op maat. info@biosintrum.nl

 

BEGANE GROND

VERGADERRUIMTE 1 t/m 4

Deze vier vergaderruimtes zijn ideaal voor (boardroom) vergaderingen tot acht personen en als break-out voor grotere bijeenkomsten.  In elke zaal hangt een modern LCD scherm waarop een laptop kan worden aangesloten.

CONGRESRUIMTE

De congresruimte is de grootste ruimte en geschikt tot 128 personen in theateropstelling. De zaal is trapsgewijs opgebouwd waardoor iedereen goed zicht heeft op de spreker en het scherm.

 

ATRIUM

Het atrium is het centrale gedeelte van het Biosintrum. Je zit hier onder de boom. Deze ruimte is perfect voor informele break-outs. Er staan hier vier grote en vier kleine ronde tafels voor respectievelijk 6 en 4 personen. Met de fauteuils en de boombank meegerekend kunnen hier 50 personen zitten.

 

EERSTE VERDIEPING

LABORATORIUM

Het laboratorium is op de eerste verdieping en biedt ruimte aan maximaal 24 personen in boardroom opstelling.Er staan zes losse tafels die samen een grote tafel vormen en die kunnen worden verspreid voor kleinere groepjes. Er hangt een LCD scherm in deze zaal.

ONDERWIJSRUIMTE

De onderwijsruimte biedt plaats aan maximaal 30 personen. Er zijn verschillende opstellingen mogelijk. Er is een LCD scherm aanwezig in deze ruimte.

BEDRIJFSPAKKET

Heeft u een Biosintrum Bedrijfspakket? Dan kunt u gebruik maken van de dagdelen zoals hierboven genoemd. Avondarrangementen zijn niet inbegrepen in de bedrijfspakketten. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden: info@biosintrum.nl.

TOEGANKELIJKHEID

Het Biosintrum en Green Up  zijn rolstoelvriendelijk. Er zijn een invalidetoilet en  een lift aanwezig.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Op onze diensten en reserveringen zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing.


recent