Ga direct naar inhoud
meer info
UITNODIGING | 27 AUGUSTUS AS | DEMOAVOND STROKENTEELT IN ENGWIERUM
Boer Botmas verteld waarom hij aan regeneratieve landbouw doet en wat het hem oplevert.

Nieuws

10 jul. 2024 Project Paludi & Markt

Green Business Challenge Biobased

Green Business Challenge brengt in de BioBizz Hub in Balk opkomend talent samen met het Noordelijke bedrijfsleven rondom de Biobased economie๐Ÿ’ช. Namens het project; Paludi & Markt waar het Biosintrum projectpartner van is, is er een challenge ingebracht.

biosintrum
Green Business Challenge | team Biobased Edition

Nog maar een kleine maand geleden vond er weer een Green Business Challenge plaats. Deze was gericht op een Biobased economie! En hier is hoe het ging...

Studenten van over de hele wereld kregen de kans om deel te nemen aan het oplossen van echte biobased problemen waar organisaties vandaag de dag tegenaan lopen. In teams ontleedden ze methodisch de cases uit Biosintrum, Paques en INNODEENยฎ en formuleerden zeer creatieve en uitgebreide antwoorden.

Anders dan bij de vorige Green Business Challenges hadden deze studenten slechts drie dagen de tijd om hun oplossingen te bedenken! De toekomstige business developers toonden tijdens deze drie dagen echter een inspirerende werkethiek en werkten zelfs tot laat in de avond door.

En als kers op de taart kregen de teams de kans om hun ideeรซn te presenteren aan de case-eigenaren en andere professionals in de BioBizz Hub in Balk! Onder leiding van Tristan Hofman en met een bijzondere verschijning van onze keynote speaker Jaap Vogelaar werd het evenement een genot om naar te kijken! ๐ŸŒฟ

biosintrum
Green Business Challenge | WINNING TEAM